27 Mayıs 2008 Salı

Neredeydik?


Gmail hesabımı dondurmuş, e haklı tabi mayıs ayı da geldi geçiyor biz daha bir şey yazmamışız. Arşiv Nisandan Hazirana geçmeden ben de bizden haberler vereyim dedim :) aslında bu bir ay blog acısından hareketsiz geçse de bizim açımızdan çoook hareketliydi. Evvela çok şükür taşındık, yeni eve geçtik. Internet bağlantımızın da olmayışının bir sebebi bu, site daha yeni olduğu için bir çok şey taşındıktan sonra oluyor tabi.
Mayıs başı taşındık, hemen iki üç gün sonra eşim 8 günlüğüne yurtdışına çıktığı için biz de Adana ya babaanne ve dedemizi görmeye gittik. Taşındığımız site daha çok yeni olduğu için apartman biraz ıssız, biz taşınan ikinci aile idik :) eşim olmayınca biz de tedirgin olacağımızdan dolayı onun gittiği her hafta biz de kendimize kapı bulduk :) netekim şu an ikinci kapımız olan teyzemizde yani Anakradayız. haftasonuna kadar buradayız inşallah, yani eşim gelinceye kadar :)

Oğluşla başbaşa biri uçak biri otobüs olmak üzere iki tane yolculuk yaptık. Uçak fena değildi ama otobüste iki saat uyumanın dışında kalan dört saatte canının sıkılmaması için elimden gelen şebeklikleri yaptım :) üzerimize su döküldü, çayı koridora döktük (senin neyine çay içmek bebekli hanım :) vs... Ankara Aşti yazısını görünce ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz :) Bu kadar yorulacağımı tahmin etmiyordun doğrusu. Allahtan dönüş biletimizi geceye aldık, yolda bol bol uyur inşallah paşa.

Adana gezimiz de çok güzel geçti, oğlum ve amcazadesi Ömer Yiğit tanıştılar kaynaştılar, o Ahmet Selimden bir yaş büyük. Bizimki daha çok onun peşinde koşturdu diyebiliriz aslında ,o biraz küçüksündü bizim oğlanı :) Adanayı gezdik ,dolaştık. Piknikte çekindiğimiz bir kaç fotoğraf var evimize internet bağlanınca onları yüklemek istiyorum inşallah .

Şimdide Ankara da teyzemizdeyiz. Betüş ablamız biraz hasta ,onun uyanmasını beklerken Gmaili de fazla kızdırmadan hemen yazayım istedim :) İnşallah fotoğrafları da eve geçince yükleyeceğim. Bu arada hal hatır soran arkadaşlara ayrıca çok teşekkürler.

Selamlar