13 Haziran 2008 Cuma

Saçlari Kesilmiş Bıdık

Merhaba :)

Gezmeleri biten ana ogul olarak cok sükür evimizdeyiz. Misafirlerimizi agırlıyor, yeni komsular ediniyoruz. Karsı komsumuz cok hos bir insan, yeni evde iyi komsuluklar edinebilmek icin cok dua etmistim ,cok sükür :) Sitenin ve tum tasinanların yeni olması tanısmak icin buyuk avantaj. Insaallah guzel komsuluk ve iliskilerimiz olur burada. Calıstıgım donemlerde zamanım olmadıgı icin acıkcası komsularımla pek gorusemıyordum ama insan evde olunca hem kendisi hem de cocugu icin her zaman gorusebilecegi insanlar istiyor.

Oglusun sacini kestirdik nihayet!!
Nihayet diyorum cunku dogdugundan bu yana sadece bır sefer onden hafifce kestirmistik. Bu sefer hakiki bir kestirme oldu ama :) Kestirme hikayemizde soyleki : gecen hafta ananemizdeydik. Ben ve oglusun teyzesi de sac kestirmeye gitmistik :) Dedemiz de Ahmet Selimi kaptıgı gibi - benim de yoklugumdan istifade :) - berber amcasına goturmus. Ortalıgı yıkıp aglayan Ahmetcik dedesini bayagı bir yormus. Geldiginde aglamaktan yuzu kızarmıs bir haldeydi minik kus. O kadar cok telas etmis ki, fanilasının ici tamamen tüy dolmus :) Boylece ana ogul aynı gun sac kestirmis olduk. Yeni imajımızın fotosunu henuz cekemedik ama simdiye kadar aldıgımız tepkiler olumlu :) herseyden once yazın gercekten uzun sac cocuklar ıcın zor oluyor, cok terliyorlar hasta oluyorlar. Ben de cocukken kız cocugu olmama ragmen saclarımın omuzlarını gectıgını pek hatırlamam dogrusu :) her okul kapandıgında uc kız kardes once kuaforun yolunu tutardık :)

Bızden haberler simdilik bu kadar ,simdi evi toparlamak aksama teze fasulye yapmak lazım
:)

Ankara Fotografları

Yeni evimize yerlestik cok sükür, ilk misafirlerimizi bile aldık :) Ufak tefek eksiklerimiz var ama olur o kadar artık. Ahmetcik de buraları cok sevdi, her gun bir posta dısarı cıkıp toprakla oynuyor kucuk havuzdakı suyla oynayıp mest oluyor.

Ankara gezimizin uzerinden iki hafta gecti ama biz fotoları ancak yukleyebıldık :) Adana fotolarımızı malesef henuz maıl olarak alamadık. Zamanda gerıye donus gıbı olacak ama ıste fotolar :) sonra da Adanayı yukelemek ıstıyorum ınsallah.
Betus ablamız ,pek fotojenık pek maşallah :)



Goksu parkına gıttık,Ahmetcik costu tum piknik masalarını gezdi, bıskuvi topladı :)


Ahmet Betus fotoroman 1 :)


Ahmet Betus 2 ,pek severler bırbırlerını aslında ama :)


Anne ,teyze koooosss Ahmet sacımı cekıyor


ay fotograf mı cekılıyordu neyse gulumse kuzen :)


Ankara- Harikalar Diyarından. Cok guzel bır yer gercekten,masal kahramanlarının fıgurlerı yapılmıs.


Ahmetcık kırmızı baslıklı kızın kurdundan korkup teyzesıne yapısmıs bır halde :)

Betus ablasının masasını pek sevdı :)